SUOMI-UNKARI SEURAN OULUN OSASTO RY.                     Jäsenkirje 5/2005  

 

21.10.2005

 

 

Hyvä Unkarin-ystävä!

 

 

JÄSENILTA OPARISSA 11.11.2005

 

Seuraava jäseniltamme pidetään perjantaina 11. marraskuuta 2005 klo 18.30 opetusravintola Oparissa, Isokatu 1.  Tutustumme illan kuluessa YLE:n TV-kanavalla ensi vuonna esitettävään kuusiosaiseen ohjelmasarjaan, jossa vieraillaan eri puolilla Unkaria, kerrotaan unkarilaisista ihmisistä ja heidän kulttuuristaan ja opetetaan unkarin kielen perusilmaisuja. Ohjelmasarja on taltioitu kokonaisuudessaan myös DVD-levylle. Unkarilaiseen kirjastoommekin on hankittu kaksi levyä jäsentemme lainattaviksi. Katsomme ohjelmasta pari näytettä. 

 

Oparin keittiö on luvannut valmistaa iltaamme unkarilaista ruokaa. Aterian hinta ilman ruokajuomia on 16 euroa. Tuttuun tapaan järjestämme myös arpajaiset.

 

 

                       Illan menu:

 

                       * Sellerikeitto

                              

* Kukkoa punaviinissä

 

                       * Aprikoosipiirakkaa ja kahvi

 

Sitovat ilmoittautumiset jäseniltaan pyydämme tekemään viimeistään ma 7.11. mennessä Raija Siekkiselle sähköpostitse (raija.siekkinen@edu.oulunsalo.fi) tai puhelimitse (050-411 1154). Tervetuloa viettämään iltaa Unkarin-ystävien seurassa! 

 

 

UUSI KEITTOKIRJA ILMESTYNYT

 

Oulun osaston jäsen Bernadett Pente on julkaissut suomalaista ruokakulttuuria ja suomalaisia ruokia esittelevän kirjan, jonka nimi on Rokon népünk konyahájában – Sukulaiskansamme keittiössä. Liitteenä on kirjan esittely. Kirja on erinomainen lahja vaikkapa unkarilaiselle ystävälle!

 

 

 

Üdvözlettel

 

 

Viljo Vänskä                                              Paula Komulainen                                  

puheenjohtaja, p. 040 588 3090          sihteeri, p. 050 304 1129

viljo.vanskä@oulu.fi                           paula.komulainen@tahkokangas.fi