OULUN SUOMI-UNKARI SEURA RY.      

 

Jäsenkirje 4 / 2012  

25.9.2012

 

KIITOKSIA SADELLUT SIÓFOKISTA

 

Elokuussa Oulussa vierailleet siófokilaiset ovat lähettäneet useita lämminhenkisiä viestejä, joissa he pyytävät kiittämään kaikkia vierailun järjestelyissä mukana olleita oululaisia ystäviä.

 

Siófokilaisten vierailun yhteydessä sovimme ystävyysseurojemme vierailuohjelman jatkosta.  Meiltä lähtee ryhmä Siófokiin seuraavan kerran vuonna 2014 ja Siófokista tulee ystävyysseuralaisten ryhmä seuraavan kerran vuonna 2016.

 

YSTÄVYYSSEURAT ESITTÄYTYVÄT VILLA VICTORISSA PE 5.10.

 

Oulun Suomi-Unkari seura ry:llä on oma esittelyhuone pe 5.10. klo 13.00–16.00 Villa Victorissa (Kirkkokatu 54) Ystävyysseurat tutuksi -tapahtumassa. Kerromme seuramme toiminnasta ja jaamme tietoa Unkarista.

 

Omat esittelypisteensä on myös Kansainvälisellä toimintakeskuksella, Setlementin Ystävyystalolla, Suomi-Espanja- seuralla, Suomi-Venäjä-seuralla ja Suomi-Turkki-seuralla.

 

Tervetuloa käymään omassa esittelypisteessämme ja tutustumaan myös muiden ystävyysseurojen toimintaan! Luvassa on myös kahvi- ja teetarjoilua.

 

UNKARIA KOULUIHIN –TEEMAVIIKKO

 

Ainakin kolme oululaista koulua, Terva-Toppilan koulu, Kastellin koulu ja Oulun normaalikoulu, osallistuu Suomi-Unkari Seuran tämänvuotiseen päähankkeeseen Unkaria kouluihin -teemaviikkoon loka-marraskuun vaihteessa.

 

UNKARIN KURSSIT KÄYNNISTYIVÄT

 

Unkarin kielen opetus on taas pyörähtänyt käyntiin. Kahdesta käynnistyneestä kurssista alkeet hallitsevien jatkokurssille on vielä hyvin tilaa. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan, ota yhteyttä puheenjohtajaan tai kurssin opettajaan Bernadett Penteen,

p. 040 8251106.

 

MUUTA

 

Helsingin kirjamessuilla 25.–28.10.2012 teemamaana Unkari

Suomi-Unkari Seuran tuottaman Magyar – Maa, ihmiset, kieli -ohjelman uusinta lauantaina 27.10.2012 YLE Teemalla ja katseluoikeus YLE Areenassa lokakuussa

seuraava jäsenkirje marraskuun alussa ja silloin puhutaan jo pikkujoulustakin

 

 

Üdvözlettel

 

Viljo Vänskä                   Saara Veteläinen

puheenjohtaja, puh. 040 588 3090       sihteeri, puh. 050 490 2204

viljo.vanska@oulu.fi               saara.vetelainen@kolumbus.fi