SUOMI-UNKARI SEURAN OULUN OSASTO RY.                     Jäsenkirje 4/2005  

21.8.2005

 

 

Hyvä Unkarin-ystävä!

 

 

VIERAAT SIOFOKISTA SAAPUVAT VIIKON KULUTTUA

 

Kesää on vielä jäljellä, mutta Suomi-Unkari Seuran toiminta Oulussa on jo pyörähtänyt käyntiin. Ystävyyskaupungistamme Siófokista saapuu lauantaina 27.8.2005 kaikkiaan 15 sikäläisen Unkari-Suomi Seuran jäsentä osastomme vieraaksi parahiksi Oulun 400-vuotisjuhlaviikon ajaksi. Vierailua on valmisteltu keväästä alkaen. Haluamme osoittaa vieraanvaraisuutta, esitellä kotikaupunkiamme ja osallistua yhdessä vieraidemme kanssa Oulun juhlavuoden tapahtumiin. Olemme saaneet järjestymään kaikille vieraillemme perhemajoituksen. Kiitämme jo etukäteen kaikkia majoittajia, joiden kanssa hallitus on vielä yhdessä hionut ohjelman yksityiskohtia ja aikatauluja.

 

Siófokista vierailee Oulussa elokuussa muitakin ryhmiä. Kaupungin vieraaksi saapuu juhlaviikolle Siófokin kaupungin virallinen valtuuskunta. Seurakunnan vieraaksi tulee myös ryhmä Siófokista. Se tosin on Oulussa viikkoa aikaisemmin kuin edellä mainitut muut ryhmät. Seurakunnan vieraat ovat myös perhemajoituksessa oululaisissa kodeissa. Lisäksi Siófokista saapuu melomalla Ouluun 15 urheaa miestä tuomaan omat terveisensä juhlivalle kaupungille. Loppureitti kulkee Kajaanista Oulujärven poikki ja Oulujokea pitkin. Melojien odotetaan saapuvan Ouluun keskiviikkona 31.3. aamupäivän kuluessa.

 

 

UNKARILAISEN IMRE VARGAN VEISTOS PALJASTETAAN AINOLAN PUISTOSSA

 

Siófokin kaupunki antaa Oulun kaupungille 400-vuotislahjaksi kuuluisan kuvanveistäjän Imre Vargan veistoksen Kuluva aika. Se paljastetaan lauantaina 3.9. klo 14.00 Ainolan puistossa Pohjois-Pohjanmaan museon edustalla. Toivotamme kaikki jäsenemme tervetulleiksi paikalle juhlistamaan paljastustilaisuutta. Myös osastomme siófokilaiset vieraat osallistuvat tilaisuuteen.

 

 

ILTAPÄIVÄKAHVIT JÄSENTILAISUUTENA LAUANTAINA 3.9.

 

Kutsumme jäsenemme iltapäiväkahville heti patsaanpaljastustilaisuuden jälkeen NUKU:n kahvilaan. Osasto tarjoaa kahvit nisun kera.

 

 

Üdvözlettel

 

Viljo Vänskä                                              Paula Komulainen                                  

puheenjohtaja, p. 040 588 3090          sihteeri, p. 050 304 1129

viljo.vanskä@oulu.fi                           paula.komulainen@tahkokangas.fi