SUOMI-UNKARI SEURAN OULUN OSASTO RY.   Jäsenkirje 4 / 2004  

15.11.2004

 

HYVÄ UNKARIN-YSTÄVÄ!

 

 

JÄSENILTA LAUANTAINA 27.11.

 

Seuraava jäsenilta pidetään lauantaina 27.11. klo 18 alkaen opetusravintola Oparissa,

Isokatu 1. Iltaa vietetään pikkujoulun merkeissä. Eszter Vuojala on suunnitellut herkullisen jouluisen menun yhdessä ravintolan keittiön kanssa. Osasto maksaa osan ruokailukustannuksista, ja kunkin omaksi osuudeksi jää 20 euroa ilman ruokajuomia. Ilmoittaudu etukäteen viimeistään tiistaihin  23.11. mennessä sihteeri Paula Komulaiselle (yhteystiedot alhaalla).

 

JÄSENREKISTERIN PÄIVITYS

 

Päivitämme parastaikaa jäsenrekisteriämme. Pyydämme kaikkia jäseniämme ilmoittamaan osaston sihteerille mahdollisista osoitteenmuutoksista. Pyydämme myös ilmoittamaan, jos jäsenmaksuluokkaa ei ole muutettu halvemmaksi siinä vaiheessa, kun jäsen on täyttänyt

65 vuotta. Tavallinen jäsenmaksu on 17 €, ja alle 20-vuotiaille ja yli 65-vuotiaille se on 11 €.

 

Lokakuussa Suomi-Unkari Seuran toimistosta on lähetetty maksumuistutus niille jäsenille, jotka eivät olleet siihen mennessä maksaneet jäsenmaksuaan. Jos se on vielä maksamatta, vielä ehtii maksaa ja päästä samalla osallistumaan matkan arvontaan. Kaikkien vuonna 2004 Suomi-Unkari Seuran jäsenmaksun maksaneiden kesken arvotaan viikonloppumatka Budapestiin!

 

Jäsenrekisterin päivityksen yhteydessä poistamme rekisteristämme ne henkilöt, jotka eivät ole maksaneet jäsenmaksuaan kahtena peräkkäisenä vuotena. Jos maksamatta jättäminen johtuu siitä, että Suomi-Unkari Seurasta ei ole lähetetty jäsenmaksulaskua, pyydämme ilmoittamaan siitä mahdollisimman pian osaston sihteerille.

 

TULEVIA TAPAHTUMIA

 

Kajaanissa järjestetään ensi helmikuussa Suomi-Unkari Seuran kulttuuriviikko. Oulun osaston hallitus on alustavasti suunnitellut järjestää yhteiskuljetuksen johonkin viikon tapahtumista, jos kiinnostuneita on riittävästi. Palaamme asiaan jäsenillassa ja seuraavassa jäsenkirjeessä. 

 

Oulun osasto ja Eurooppalainen Ouluseutu ry. järjestävät yhdessä maaliskuun 19. päivänä ravintola Ramadassa Unkari-illan, johon ruvetaan myymään illalliskortteja tammikuun lopulla. Ohjelman suunnittelu on hyvässä vauhdissa. Luvassa on unkarilainen orkesteri, tanssiryhmä ja tietenkin herkullista unkarilaista ruokaa unkarilaisten viinien kera.

 

Ensi kesäkuun 2. viikolla järjestämme kulinaarimatkan Unkariin. Matkasta kerrotaan lisää seuraavassa jäsenkirjeessä ja jäsenilloissa. Nyt kannattaa jo varata aika omaan lomakalenteriin!

 

Ensi vuonna Oulu viettää 400-vuotisjuhliaan. Ystävyysseurat, niiden joukossa Suomi-Unkari Seura, ovat mukana monissa tapahtumissa. Pyrimme löytämään majoituspaikkoja elokuun puolessa välissä ystävyyskaupungistamme Siófokista tuleville vieraille noin viikon ajaksi. Majoittamisesta kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä puheenjohtajaan.

 

JUTTUJA UNKARISTA OULUN OSASTON KOTISIVUILLE 

 

Otamme vastaan Unkariin liittyviä kirjoituksia julkaistavaksi kotisivuillamme. Kirjoita juttuja vierailuistasi Unkarissa, unkarilaisten ystävien ja työkavereiden haastatteluja tai mitä tahansa Unkariin liittyvää. Lähetä kirjoituksesi kotisivujemme ylläpitäjälle Jenö Kovácsille osoitteeseen jeno.kovacs@oulu.fi.

 

 

Hyvää loppuvuotta! Tavataan Oparissa!

 

Viljo Vänskä                               Paula Komulainen

puheenjohtaja, puh. 040 588 3090  sihteeri, puh. 050 304 1129

viljo.vanska@oulu.fi                  paula.komulainen@tahkokangas.fi