JÄSENKIRJE

      3/2018                   

                                                                                                           17.4.2018

 

TULEVIA TAPAHTUMIA

 

Juhlat on juhlittu ja palattu takaisin arkeen. Kiitokset osallistumisestanne vuosijuhlaan ja                                   kulttuuriviikkoon. Kevään aikana jatkamme toimintaamme periteisillä tapahtumilla.

 

Vapputori Haukiputaalla

Olemme jo useampana Vappuna olleet Haukiputaan vapputorilla myymässä gulassikeittoa. Niin teemme tänäkin vuonna. Vapputori on Haukiputaan keskustassa 1.5. 2018 klo 11-14. Tervetuloa maistelemaan Kaisan keittämää maukasta gulassikeittoa ja Bernadettin leipomia pogacsoja mehun kera.

 

Kevätkauden päättäjäiset

Kevätkauden päättäjäiset ovat sunnuntaina 20.5. klo 15 - 18 Myllyojan asukastuvalla, Jokivarrenpolku 5, 90650 OULU. Ei ennakkoilmoittautumista.

 

Ohjelma

Sirkka Paloma on lupautunut kertomaan meille tädistään Anna Yrjänäisestä, joka työskenteli Budapestin Suomen suurlähetystössä toisen maailmansodan ja kansannousun aikana.

Ruoaksi paistamme langoseja ja juomme kahvia/teetä/mehua makean leivonnaisen kera. Ruoasta perimme 5 euroa / henkilö.

Millaiselle matkalle haluaisit lähteä? kyselyn tulokset

Arpajaiset

Pihapelejä

 

       Millaiselle matkalle haluaisit lähteä?

Kyselylomake on tämän kirjeen liitteenä. Ilmoita lomakkeella kolme mieluisinta matkakohdetta. Voit myös esittää oman toiveesi. Palauta vastauksesi 15.5.2018 mennessä osoitteella rikarjal@outlook.com.

 

Historiikki myynnissä

Yhdistyksemme 50-vuotisjuhlassa julkistimme historiikin Oulun Suomi-Unkari Seuran toiminnasta: OULUN SUOMI-UNKARI SEURA 50 VUOTTA 1968-2018. Kirja sisältää eri kirjoittajien artikkeleita menneiltä ja nykyisiltä vuosilta. Myymme kirjaa hintaan 10 euroa / kpl + postimaksu 2,80 euroa. Tilaukset osoitteella juhani.kemi@dnainernet.net tai puh. 040 0588 262.

 

Jäsenmaksut

Suomi-Unkari Seura ry lähettää toukokuussa jäsenmaksulomakkeet. Jäsenmaksuilla katetaan 4 kertaa vuodessa ilmestyvä Suomi-Unkari –lehti sekä paikallisyhdistyksen toimintaa. Jäsenmaksu on 30 euroa vuonna 2018. Poikkeuksena ovat jo vuodesta 2006 lähtien alempaa jäsenmaksua maksaneet (tuolloin yli 65 tai alle 18 vuotta), joilla jäsenmaksu on 25 euroa. Pyydämme maksamaan jäsenmaksut eräpäivään mennessä. 

 

Jäsenkirje sähköpostiin

Jos vielä saat jäsenkirjeesi kirjepostina, ja sinulla on käytössäsi sähköpostiosoite, pyydämme ilmoittamaan sen joko Jenő Kovácsille tai Riitta Karjalaiselle.

 

 

Jenő Kovács                                                             Riitta Karjalainen

puheenjohtaja, puh. 040 352 2795                    sihteeri, puh. 045 175 2422

jeno.kovacs@oulu.fi                                               rikarjal@outlook.com