JÄSENKIRJE

3/2017              

                                                    7.9.2017

 

 SYYSKAUDEN TAPAHTUMIA

 

Aloitimme syykauden ravintolapäivällä 20.8. Tällä kertaa ruokailijoita kävi harmillisen vähän, johtuen varmaan osittain siitä, että saimme päätettyä ravintolan pidosta liian myöhään. Viesti ei ehkä tavoittanut kaikkia.

 

Syykauden ohjelmassa on mm. jäsenilta, eurooppalaisten kielten päivä, Unkarin matka, sugrifest eli sukukansapäivä ja kauden päätteeksi pikkujoulu marraskuussa. Järjestämme myös unkarin kielen kurssin, mikäli kurssille ilmoittautuu vähintään kuusi (6) henkilöä. Sukukansapäivän ohjelmasta ja pikkujoulusta kerromme tarkemmin seuraavassa jäsenkirjeessä.

 

 

Syyskuun jäsenilta 22.9.klo 17.30 keskustan seurakuntatalon pienessä seurakuntasalissa, 2. kerroksessa

Syksyn varinaisen toiminta käynnistyy jäsenillalla keskustan seurakuntatalon pienessä seurakuntasalissa, 2. kerroksessa perjantaina 22.9. klo 17.30 alkaen. Puheenjohtaja Jenö Kovács kertoo meille unkarilaisista viineistä ja erityisesti Villányin viinialueesta, johon yhdistys tekee matkan lokakuun alussa. Matkalle on lädössä16 henkilöä. Tilaisuuden jälkeen matkalle lähtijöille on matkainfo. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu, tervetuloa! 

 

Eurooppalaisten kielten päivä 26.9. Kauppakeskus Valkeassa

Oulun Suomi-Unkari Seura osallistuu eurooppalaisten kielten päivään Kauppakeskus Valkeassa tiistaina 26.9. Tilaisuus avataan klo 12. Päivän ohjelmassa on mm. musiikkiesityksiä, performansseja ja tarinankerrontaa.

 

Sukukansapäivä 14.10 klo 12-15 Aleksinkulmassa

Olemme jo kolmatta kertaa yhdessä muiden ystävyysseurojen kanssa järjestämässä sukukansa päivää. Tällä kertaa tilaisuus on Aleksinkulmassa. Päivän pääteemana on saamelaisuus, mutta myös muut ystävyysseurat esittäytyvät työpajoissa ja näyttely-/myyntipöydillä.

 

Unkarin kielen opetus

Unkarin kielen kurssi aloitetaan viikolla 41, tarkempi aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin. Syyskauden aikana on viisi (5) kokoontumista, Opettajana on Bernadett Pente. Kurssimaksu on seuran jäseniltä 25 euroa ja muilta 30 euroa. Ennakkoilmoittautuminen kurssille maanantaihin 25.9.2017 mennessä osoitteella penteb@freemail.hu.

 

TERVETULOA!

 

Jenő Kovács                                                Riitta Karjalainen

puheenjohtaja, puh. 040 352 2795         sihteeri, puh. 045 175 2422

jeno.kovacs@oulu.fi                                 rikarjal@outlook.com