JÄSENKIRJE

      3 / 2015                 

                                                                                                           7.5.2015

 

 

 

 

KEVÄTKAUDEN PÄÄTTÄJÄISET JA KESÄN MATKA UNKARIIN

 

 

Kevätkauden päättäjäiset

 

Järjestämme kevätkauden päättäjäiset lauantaina 23.5. klo 16 Kellon Nuoriseuran talolla Kellontie 272. Ohjelmassa on ruokailu, ruoka-aiheinen kilpailu, pihapelejä ja arpajaiset. Ruokailun hinta on 7 euroa. Se sisältää gulassikeiton, leivän ja ruokajuoman. Ruokailua varten pyydämme ilmoittautumaan tiistaihin 19.5. mennessä Kaisa Pietilälle sähköpostilla kaisapie@gmail.com tai puhelimella 040 534 2876.

 

 Tervetuloa nauttimaan gulassikeitosta ja yhdessäolosta!

 

 

Kesän Unkarin matka 25.6.-1.7.2015

 

Lähdemme Budapestiin torstaina 25.6. aamukoneella. Budapestin lentokentältä on kuljetus Siòfokiin.Siofókissa on mahdollisuus majoittua perheisiin, hotellimajoitusta emme voi enää järjestää. Matkalle on vielä vapaita paikkoja. Pikaiset ilmoittautumiset Riitta Karjalaiselle rikarjal@outlook.com tai puh. 045 175 2422.

 

Ohjelma Siofókissa:

perjantaina 26.6. tutustuminen Siofókin kaupunkiin, ystävyyspiirin järjestämä picnic lauantaina 27.6. ev.lut kirkon 25-vuotisjuhla. Juhla alkaa kello 10 messulla, iltapäivällä seurakunnan järjestämää ohjelmaa. Sunnuntaina 28.6.  Siofókin ystävyyspiirin tarjoama lounas ja siirtyminen Szigetszentmiklósiin.

 

Ohjelma Szigetszentmiklósissa:

sunnuntaina 28.6. kiertoajelu kaupungilla, majoittuminen pensionaattiin maanantaina 29.6. Budapest päivä: vierailu kalliosairaalassa, ruokailu yhdessä, viinimaistiaiset, amfiobussilla ajelu, vapaata ostosaikaa esim. Kauppahallissa tiistai 30.6. matka Ópusztaszeriin, matkalla pysähdytään Kecskemétissä torstai 1.7. paluu aamukoneella Suomeen

 

 

Vilmos Gryllus konsertti Oulussa marraskuussa 2015

Suomessa asuvien unkarilaisten yhdistys, Finnorszagi magyarok egyesülete (FME), järjestää lastenlaulumuusikko Vilmos Gryllusin konsertin Oulussa. Tarkemmat tiedot konsertista kerromme syksyn jäsenkirjeessä.

 

 

Unkarilaisia esiintyjiä Haapavedellä 22.–27.6. 2015

Haapaveden Folk Music Festivaaleilla esiintyy unkarilainen yhtye Söndörgö. Festivaaliohjelma löytyy osoitteesta: http://www.haapavesifolk.com/ohjelma/


Pohjois-Suomen ellipsin yhdistyksille yhteinen kotisivu

Pohjois-Suomen Suomi-Unkari Seuran yhdistyksille (Kemi-Tornio-Rovaniemi-Sodankylä) on valmisteilla yhteinen kotisivu. Kotisivun osoite on http://pohjoissuomiunkari.oulunsuomiunkari.fi/ .

 

Sähköiseen tiedottamiseen siirtyminen

Tiedotuksen nopeuttamiseksi ja kustannusten säästämiseksi pyrimme siirtymään sähköiseen tiedottamiseen, otamme käyttöön sähköpostin, internetin ja älypuhelimen. Jos sinulle tulee vielä jäsenkirje paperisena, ja jos sinulla on käytössäsi sähköpostiosoite, pyydämme ilmoittamaan sen joko Jenő Kovácsille tai Riitta Karjalaiselle.

 

 

   Jenő Kovács                                                     Riitta Karjalainen

   puheenjohtaja, puh. 040 352 2795             sihteeri, puh. 045 175 2422

                                 jeno.kovacs@oulu.fi                                       rikarjal@outlook.com