OULUN SUOMI-UNKARI SEURA RY.      

 

Jäsenkirje 3 / 2012  

24.7.2012

 

 

VIERAAMME SIÓFOKIN YSTÄVYYSSEURASTA OULUSSA 4.-11.8.2012

 

Odotetut vieraat Siófokin ystävyysseurasta saapuvat Ouluun lauantaina 4.8. ja ovat luonamme seuraavaan lauantaihin (11.8.) asti. Heitä on 12 ja he majoittuvat seuramme jäsenten koteihin. Olemme valmistelleet vieraille yhteisen ohjelman ja lisäksi isäntäperheet ovat suunnitelleet omille vierailleen monenlaista ohjelmaa.

 

Osa siófokilaisten ohjelmasta on suunniteltu sellaiseksi, että jokainen jäsenemme voi osallistua siihen mukaan. Keskiviikkona 8.8. teemme henkilöautoilla piknik-retken Hailuotoon, meno 10.30 lähtevällä lautalla. Ensimmäiseen kohteeseen, Hailuodon kirkkoon tutustumme klo 12.00 alkaen. Siitä jatkamme Marjaniemeen, jossa tutustumme luontokeskukseen ja vietämme aikaa rannalla eväitä nauttien. Palaamme Hailuodosta klo 16.30 lähtevällä lautalla. Lähde viettämään päivä Hailuodossa unkarilaisten kanssa!

 

 

SIÓFOKILAISTEN LÄKSIÄISET JÄSENTAPAHTUMANA PERJANTAINA 10.8.

 

Koska siófokilaiset palaavat kotiinsa lauantaina 11.8. jo klo 13.50 lähtevällä koneella, järjestämme läksiäiset perjantaina 10.8. Kokoonnumme seurakunnan leirikeskuksessa Hietasaaressa, Hietasaarentie 19, klo 17.00. Sään salliessa tilaisuus on ulkoilma-tapahtuma ja samalla avoin nyyttäriperiaatteen mukainen jäsentapahtuma, johon kutsumme mukaan kaikki jäsenemme. Ohjelmassa on seurustelua ja kuulumisten vaihtamista vieraiden kanssa sekä sikermä tarinoita, joita esittää radiosta tuttu Unkarin ystävä, loistava tarinankertoja Hannu Tarvas.

 

Seura tarjoaa pullakranssikahvit, mutta pyydämme kauniisti, että teistä jokunen innokas leipoisi muutakin tarjottavaa. Tarjoilun koordinoimiseksi pyydämme ilmoittamaan etukäteen sihteerille, mitä leipomuksia on tulossa. Leirikeskuksen pihassa on hyvä makkaranpaistopaikka, joten myös omat makkarat voi ottaa mukaan. Järjestelyitä varten pyydämme ilmoittamaan tapahtumaan osallistumisesta sihteerille. Tervetuloa!

 

 

ENNAKKOTIETOA UNKARIN OPISKELUSTA SYKSYLLÄ

 

Jatkamme unkarin kielen opetusta syksyllä. Järjestämme kaksi kurssia: alkeet hallitseville jatkokurssin ja useita vuosia unkaria harrastaneille jatkokurssien jatkokurssin. Kummankin kurssin toteutumisen ehtona, että osallistua on vähintään kahdeksan. Ilmoittautumiset puheenjohtajalle, jolta saa myös lisätietoja kursseista.

 

 

Üdvözlettel

 

Viljo Vänskä                   Saara Veteläinen

puheenjohtaja, puh. 040 588 3090       sihteeri, puh. 050 490 2204

viljo.vanska@oulu.fi               saara.vetelainen@kolumbus.fi