SUOMI-UNKARI SEURAN OULUN OSASTO RY.      Jäsenkirje 3 / 2008  

26.8.2008

 

 

 

 

MUISTOJA UNKARISTA  –VALOKUVANÄYTTELY VILLA VICTORISSA

 

Oulun kansainvälisessä toimintakeskuksessa Villa Victorissa ( Kirkkokatu 54) on esillä  13.-30.9.2008 varkautelaisen valokuvaaja Harri Eronen näyttely Muistoja Unkarista.  Oulun Suomi–Unkari Seura järjestää näyttelyn avajaiset perjantaina 12.9.2008 klo 18.00. Toivotamme kaikki jäsenemme tervetulleiksi avajaisiin, jossa Harri Eronen on paikalla kertomassa töistään. Tarjoamme avajaisyleisölle unkarilaista viiniä ja pikkusuolaista.  Tervetuloa!

 

 

HALUATKO OPISKELLA UNKARIA?

 

Oulun Suomi–Unkari Seuran hallitus on päättänyt kartoittaa, minkä verran Oulun seudulla on unkarin kielen opiskelusta kiinnostuneita. Jos halukkaita unkarin kurssille on riittävästi, tarkoituksena on järjestää opetusta keväällä 2009. Jos Sinä, hyvä Suomi–Unkari Seuran jäsen, haluaisit osallistua joko a. unkarin alkeiskurssille tai b. unkarin jatkokurssille, ilmoita siitä syyskuun loppuun mennessä sihteerillemme. Vastaukset pyydämme lähettämään ensisijaisesti sähköpostitse.

 

 

ARVONTA JÄSENMAKSUNSA MAKSANEIDEN KESKEN

 

Arvomme lokakuussa Oulun osaston jäsenten  kesken Juhani Huotarin ja Olli Vehviläisen toimittaman kirjan Unkari – maa, kansa ja historia (SKS 2004, 361 s.). Arvontaan osallistuvat kaikki ne, jotka ovat jo maksaneet tämän vuoden jäsenmaksunsa tai maksavat sen viimeistään 15.10.  Keväällä maksun unohtaneille on piakkoin tulossa uusi lasku.

 

 

JÄSENILTA MARRASKUUSSA

 

Ennakkotietona kerromme, että perjantaina 21.11.2008 järjestämme pikkujoulun merkeissä jäsenillan, jonka teemana on unkarilaiset viinit. Kuulemme silloin unkarilaisten viinien asiantuntijan Ahti Pyörnilän esityksen Unkarin viinialueista ja viineistä ja maistelemme laatuviinejä. Illasta kerromme tarkemmin seuraavassa jäsenkirjeessä.

 

 

 

Hyvää alkusyksyä!

 

 

 

Viljo Vänskä                   Saara Veteläinen

puheenjohtaja, puh. 040 588 3090       sihteeri, puh. 050 490 2204

viljo.vanska@oulu.fi               saara.vetelainen@kolumbus.fi