OULUN SUOMI-UNKARI SEURA RY.                            Jäsenkirje 2 / 2012  

               27.4.2012

 

 

 

YHDISTYKSEN NIMI MUUTTUNUT

 

Yhdistyksemme vuosikokouksessa päätettiin sen nimen muuttamisesta muotoon Oulun Suomi-Unkari Seura ry (aikaisemmin Suomi-Unkari Seuran Oulun osasto ry). 

 

 

ILTAPÄIVÄTAPAHTUMA LAUANTAINA 19.5.2012

 

Kutsumme kaikki jäsenemme kevätkauden päättäjäisiin Lämsänjärven leirikeskukseen (Hiihtomajantie 2) la 19.5.2012 klo 14-17.

 

Vaihdamme kuulumisia menneistä ja tulevista Unkarin-matkoista ja muista Unkari-yhteyksistä. Kuulemme myös nuoren unkarilaisen Marietta Forgón puheenvuoron. Marietta on suomen kielen ja kirjallisuuden opiskelija, joka tekee parhaillaan väitöskirjaa Väinö Linnan Tuntemattomasta sotilaasta. Marietta opiskelee Budapestin yliopistossa, mutta tämän kevään hän on vaihto-opiskelijana Helsingissä. Hän kertoo suomeksi omista kokemuksistaan suomen kielen opiskelijana Unkarissa ja vaihto-opiskelijana Suomessa.

 

Lämsänjärven leirikeskuksen viihtyisällä piha-alueella pelaamme sään salliessa pihapelejä.

          

Olemme tilanneet pitopalvelu Patarouvasta ruoaksi unkarilaisen gulassikeiton patongin kera. Palanpainikkeeksi on tarjolla mehua ja viiniä. Jälkiruuaksi on kahvia/teetä ja piirakkaa. Ruokailun hinta on 10 euroa. Arpajaisetkin järjestämme.

 

Sitovat ilmoittautumiset pyydämme tekemään perjantaihin 11.5. mennessä Paula Komulaiselle paula.komulainen@hotmail.com tai p. 050 3041129.

 

 

UNKARILAISIA YSTÄVIÄ OULUUN ELOKUUSSA

 

Viime kesänä meitä oululaisia Unkari-seuran jäseniä vieraili Siófokissa, joka on Oulun ystävyyskaupunki. Elokuussa, 4.-11.8.2012,  saamme vastavierailulle 12 hengen ryhmän Siófokin Unkari-Suomi -ystävyyspiiristä. Suunnittelemme heille parastaikaa vierailuohjelmaa.

 

Vieraamme majoitetaan yksityiskoteihin. Nyt kartoitamme halukkuutta vieraiden majoittamiseen. Suurin osa vieraista tulee pariskuntina, mutta myös ”sinkkuja” on tulossa. Tarvitsemme 8-10 majoittajaa. Haluaisitko Sinä majoittaa kotiisi jonkun vieraistamme? Jos olet kiinnostunut ja/tai jos haluat tietää lisää vierailusta, ota yhteyttä puheenjohtajaan joko sähköpostitse viljo.vanska@oulu.fi tai p. 040 5883090. Voimme keskustella asiasta myös Lämsänjärvellä lauantaina 19.5.

 

 

Üdvözlettel

 

Viljo Vänskä                               Saara Veteläinen

puheenjohtaja, puh. 040 588 3090  sihteeri, puh. 050 490 2204

viljo.vanska@oulu.fi                  saara.vetelainen@kolumbus.fi