SUOMI-UNKARI SEURAN OULUN OSASTO RY.          

 

Jäsenkirje 2 / 2010  

6.4.2010

 

 

 

LÄHIAJAN JÄSENTAPAHTUMIA

 

Lauantaina 17.4.2010 klo 15 alkaen järjestämme tapaamisen unkarilaisista koiraroduista ja ylipäätään koirista kiinnostuneille Lammassaaren koirapuistossa. Ilkka Vuojala kertoo unkarilaista koirista ja niiden tehtävästä ja sen muuttumisesta ajan kuluessa. Tarjoamme Ilkan esityksen lisäksi lämpimän mehun. Tervetuloa tapaamaan muita koirista kiinnostu-neita, vaikkapa oman koiran kanssa!

 

Perjantaina 21.5.2010 klo 18 alkaen järjestämme jäsenillan Lämsänjärven leiri-keskuksessa (Hiihtomajantie 2).  Paistamme szalonnaa unkarilaiseen tapaan nuotiolla. Tarvikkeiden hankkimista varten pyydämme ilmoittautumaan sihteerille hyvissä ajoin, viimeistään maanantaihin 17.5. mennessä.

 

 

MATKALLE UNKARIIN?

 

Jos olet lähdössä kesällä Unkariin, kannattaa käydä Suomi-Unkari Seuran kotisivuilla www.suomiunkari.fi. Sivuilla on paljon perustietoutta Unkarista. Matkailua käsitteleviltä sivuilta löytyy tietoa eri kohteista. Linkkejä hyviin karttoihin ja moniin muihin matkailijan kannalta hyödyllisiin asioihin on runsaasti.

 

Oma kesäkuussa järjestettävä pyöräretkemme Unkarissa kiinnosti monia. Ryhmä täyttyi nopeasti ja ilmoittautumisia ei enää oteta vastaan. Vaihtoehdoksi tarjottu matka ilman polkupyörää ei sen sijaan kiinnostanut ja kaupunkimatkailijoiden ryhmää ei syntynyt.

 

 

ALUSTAVA TIEDUSTELU UNKARIN KIELEN OPISKELUSTA

 

Päätämme lähiaikoina, mitä unkarin kielen kursseja järjestämme ensi syksynä. Erityisesti haluamme tietää, minkä verran jäsentemme joukossa on sellaisia, jotka haluaisivat aloittaa unkarin alkeista. Kerro toiveesi kielikursseista puheenjohtajalle tai sihteerille.

 

 

OSASTON HALLITUKSEN KOKOONPANO

 

Suomi - Unkari Seuran Oulun osaston vuosikokouksessa 25.2.2010 valittiin hallitus vuodeksi 2010. Puheenjohtajana jatkaa Viljo Vänskä. Uuden hallituksen järjestäytymis-kokouksessa varapuheenjohtajaksi valittiin Risto Laitila, sihteeriksi Saara Veteläinen ja rahastonhoitajaksi Matti Tynjälä. Muiksi hallituksen jäseniksi valittiin Jukka Kirjavainen, Paula Komulainen, Jenő Kovács, Jorma Kuusisto ja Jouni Petäjäaho.

 

Üdvözlettel

 

Viljo Vänskä                   Saara Veteläinen

puheenjohtaja, puh. 040 588 3090       sihteeri, puh. 050 490 2204

viljo.vanska@oulu.fi               saara.vetelainen@kolumbus.fi 3090       sihteeri, puh. 050 490 2204

viljo.vanska@oulu.fi               saara.vetelainen@kolumbus.fi