SUOMI-UNKARI SEURAN OULUN OSASTO RY.      Jäsenkirje 2 / 2008  

27.4.2008

 

 

ONNISTUNEET JUHLAT

 

Maaliskuun 15. päivänä Oulussa järjestettyihin Unkarin kansallispäivän juhlallisuuksiin osallistui runsaslukuinen yleisö. Kaupungintalon juhlasali täyttyi ääriään myöten sekä pääjuhlassa että iltavastaanotolla. Myös taidenäyttelyn avajaiset pääkirjastossa oli yleisömenestys.

 

Olemme iloisia, että saimme olla järjestämässä Unkarin kansallispäivän juhlaa yhdessä Unkarin suurlähetystön ja Oulun kaupungin kanssa juuri tänä vuonna, jolloin oman Unkari-seuramme perustamisesta tulee kuluneeksi 40 vuotta ja Oulun ja Siófokin ystävyys-kaupunkisuhteen solmimisesta tulee kuluneeksi 30 vuotta.

 

Kiitämme kaikkia juhliimme osallistuneita, upeita esiintyjiä ja tilaisuuksien järjestelyissä mukana olleita! Parhaat kiitoksemme myös siófokilaisia ystäviämme majoittaneille!

 

 

IRÉN LOVÁSZIN LEVYJÄ SAATAVISSA

 

Meillä on myynnissä pieni erä kansallispäivän pääjuhlassa unkarilaisia kansanlauluja esittäneen Irén Lovászin CD-levyjä. Myymme ne ostohintaan (15 euroa/levy). Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä joko puheenjohtajaan tai sihteeriin.

 

 

SEURAAVA JÄSENILTA

 

Seuraava jäsenilta järjestetään perjantaina 16.5.2008 klo 18 alkaen Lämsänjärven leirikeskuksessa (Hiihtomajantie 2). Magdy Spanyi on lupautunut pitämään esityksen Unkarin kansanmusiikista. Illan ruokana on gulassikeitto, jonka hinta on 5 euroa ja siihen sisältyy lasi viiniä tai mehua. Tarvikkeiden tilaamista varten haluamme tietää etukäteen osallistujien määrän. Sitovat ilmoittautumiset pyydämme tekemään sihteerille sähköpostilla tai puhelimitse viimeistään tiistaihin 13.5. mennessä.

 

 

ALUSTAVAA TIETOA JUHLAVUODEN MUISTA TAPAHTUMISTA

 

Pyöräretki Unkarissa järjestetään 9.–16.6.2008. Matkaan on ilmoittautunut 14 henkilöä.

Syyskuussa järjestetään Villa Victorissa valokuvanäyttely ”Muistojeni Unkari”. Avajaiset pidetään pe 12.9. jäsenillan merkeissä. Näyttelystä tiedotetaan loppukesästä.

Marraskuussa järjestetään jäsenilta, jonka teemaksi olemme päättäneet Unkarin viinialueet ja unkarilaiset viinit. Tilaisuus on samalla pikkujoulumme.

 

 

 

Hyvää vappua!

 

Viljo Vänskä                   Saara Veteläinen

puheenjohtaja, puh. 040 588 3090      sihteeri, puh. 050 490 2204

viljo.vanska@oulu.fi              saara.vetelainen@kolumbus.fi