SUOMI-UNKARI SEURAN OULUN OSASTO RY.      Jäsenkirje 2 / 2007  

30.4.2007

 

JÄSENILTA KESKIVIIKKONA 16.5.2007 KLO 18.00 LÄMSÄNJÄRVEN LEIRIKESKUKSESSA

 

Seuraava jäsenilta pidetään Lämsänjärven leirikeskuksessa (Hiihtomajantie 2) keskiviikkona 16.5.2007 klo 18 alkaen. Valmistamme yhdessä leirikeskuksen pihalla rautapadassa gulassi-keittoa. Ruuanvalmistuksen ja ruokailun aikana voimme vaihtaa kuulumisia vaikkapa tulevan

kesän Unkarin-matkoista. Unkari-seura vastaa illan kustannuksista. Tarvikkeiden tilaamista

varten pyydämme ilmoittautumista sihteerille viimeistään torstaihin 10.5. mennessä. Tervetuloa!

 

NUORTEN ILTA TULOSSA

 

Varapuheenjohtaja Antti Seppälä valmistelee omaa iltaa nuorille. Jos olet halukas tapaamaan muita nuoria, jotka ovat kiinnostuneita Unkarista, ota yhteyttä Anttiin, p. 044 327 6564 tai anttisep@mail.student.oulu.fi ja anna hänelle yhteystietosi kutsua varten. Antilla on tarkoituksena varata sopiva tila yliopiston lähituntumasta ja järjestää illanvietto, jossa mm. katsotaan unkarilainen elokuva. Mikäli suunnittelet matkaa tai lähtemistä vaihto-opiskelijaksi Unkariin, nyt on oiva tilaisuus tavata sellaisia nuoria, joilla on jo kokemusta Unkarista. Varttuneempia jäseniämme pyydämme kertomaan tulevasta nuorten illasta ja välittämään Antin yhteystiedot niille tuntemilleen nuorille, jotka saattaisivat olla kiinnostuneita asiasta.

 

VUOSIKOKOUS PIDETTY

 

Vuosikokouksessa hyväksytty toimintasuunnitelma vuodelle 2007 on luettavissa kotisivuillamme http://baanaweb.fi/unkari/SUS. Jäsenmaksuksi päätettiin 20 euroa/vuosi. Puheenjohtajaksi valittiin edelleen Viljo Vänskä. Muiksi hallituksen jäseniksi valittiin Jorma Katajaroutio, Paula Komulainen, Jenö Kovács, Jorma Kuusisto, Pirkko Lindén, Jouni Petäjäaho, Antti Seppälä, Raija Siekkinen ja Matti Tynjälä. Uuden hallituksen järjestäytymiskokouksessa varapuheenjohtajaksi valittiin Antti Seppälä, sihteeriksi Jorma Katajaroutio ja rahastonhoitajaksi Pirkko Lindén.

 

JÄSENKIRJE ON MAHDOLLISTA SAADA SÄHKÖISENÄ

 

Kasvava osa jäsenistämme saa jäsenkirjeen sähköisenä perinteisen paperikirjeen sijasta. Toiveemme on, että voisimme lähettää jäsenkirjeen yhä useammalle sähköpostitse. Se auttaisi meitä pienentämään menojamme. Pyydämmekin sinua ilmoittamaan sähköpostiosoitteesi sihteerille, mikäli sinulle sopii, että jäsenkirje tulee jatkossa sähköisenä. Jäsenkirjeet lähetetään luonnollisesti edelleen perinteisenä postina niille jäsenille, joilla ei ole sähköpostiosoitetta tai jotka muusta syystä haluavat saada kirjeen postiluukusta.

 

ALUSTAVAA TIETOA VUODEN 2008 SUURESTA UNKARI-TAPAHTUMASTA OULUSSA

                                                                                   

Oulun kaupunki, Unkarin suurlähetystö ja Suomi-Unkari Seuran Oulun osasto ovat käynnistäneet Oulussa 15.3.2008 Unkarin kansallispäivän kunniaksi pidettävän juhlan valmistelut. Samaan yhteyteen järjestetään Unkari-seuran Oulun osaston 40-vuotisjuhla ja Oulun ja Siófokin ystävyys-kaupunkisuhteen 30-vuotisjuhla. Juhlapäivänä järjestetään pääjuhlan lisäksi talousalan seminaari ja taidenäyttely. Juhlapäivä huipentuu illalla suurlähetystön ja Oulun kaupungin vastaanottoon. Kerromme asiasta lisää jäsenkirjeessä syksyllä.

 

 

Üdvözlettel

 

Viljo Vänskä                               Jorma Katajaroutio

puheenjohtaja, puh. 040 588 3090  sihteeri, puh. 040 835 1484

viljo.vanska@oulu.fi                  jorma.katajaroutio@mail.suomi.net