SUOMI-UNKARI SEURAN OULUN OSASTO RY.                     Jäsenkirje 2 / 2005  

30.3.2005

 

HYVÄ UNKARIN-YSTÄVÄ!

 

Helmikuussa pidettyyn vuosikokoukseen ja sitä seuranneeseen jäseniltaan osallistui ennätysmäärä jäseniämme. Meitä oli koolla kaikkiaan 60. Unkari kiinnostaa! Kevään aikana on vielä kaksi Oulun osaston järjestämää tilaisuutta.

 

 

TUKIKONSERTILLA RAHAA EGERIN URKUJEN HANKINTAAN!

 

Sunnuntaina 17.4. klo 18.00 järjestämme Oulun Vanhassa Pappilassa (Asemakatu 6 A) tukikonsertin Egerin ev.lut. kirkon urkujen hankinnan hyväksi. Hankkeesta on kertomassa tunnettu viulupedagogi Lajos Garam Sibelius-Akatemiasta. Esiintyjiksi ovat lupautuneet Oulun seudulla asuvat taitavat suomalaiset ja unkarilaiset muusikot Teemu Tuovinen, Anja ja Tibor Garanvölgyi sekä Magdy ja Miklós Spányi. Toivomme, että mahdollisimman monella jäsenellämme on tilaisuus tulla konserttiin ja antaa tukensa hyvään tarkoitukseen. Lipun hintaan, joka on15 €/10 € (eläkeläiset ja opiskelijat) sisältyy kahvitarjoilu. Lippuja voi ostaa etukäteen hallituksemme jäseniltä ja niitä myydään luonnollisesti myös ovelta ennen konsertin alkua. Jos joku ei pääse konserttiin ja silti haluaa antaa tukensa urkujen hankintaan, hän voi lähettää sopivaksi katsomansa summan Egerin urut -kannatusyhdistyksen tilille NORDEA 143235-75858.

 

 

JÄSENILTA TOUKOKUUSSA

 

Seuraava jäsenilta järjestetään perjantaina 13. toukokuuta 2005 opetusravintola Oparissa, (Isokatu 1). Tilaisuudessa esiintyy kaksi taiteilijaryhmää ystävyyskaupungistamme Siófokista. Toiseen kuuluu kaksi kansantanssijaa ja toiseen kolme muusikkoa. Illallinen menu on tietysti unkarilainen. Kerromme lisää illasta ja annamme ohjeet ilmoittautumisesta seuraavassa tiedotteessamme.

 

 

JÄSENKIRJEIDEN JA TIEDOTTEIDEN LÄHETTÄMINEN

 

Jäsenkirjeet ja muut tiedotteemme lähetämme edelleen joko perinteisenä postina tai sähköpostina. Jälkimmäinen tapa rasittaa talouttamme vähemmän. Toivomme, että ne, joilla on mahdollisuus sähköpostin käyttöön ja joille vielä lähetämme tavallista postia, ilmoittaisivat sihteerillemme sähköpostiosoitteensa. 

 

 

ETSIMME MAJOITUSPERHEITÄ OULUSSA 29.8. – 4.9.2005 VIERAILEVILLE

SIÓFOKILAISILLE YSTÄVILLEMME

 

Oulun kaupungin 400-vuotisjuhlaviikolle elo-syyskuun vaihteessa saapuu vieraita monista Oulun ystävyyskaupungeista. Siófokistakin saapuu sekä virallinen valtuuskunta että ystävyyseuralaisten ryhmä. Olemme luvanneet järjestää ystävyysseuralaisille perhemajoituksen. Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus saada ystäviä Unkarista ja ehkä harjoitella vähän unkariakin! Jos voitte ottaa unkari-laisen/unkarilaisia vieraaksi kotiinne la 29.8. – su 4.9.2005, pyydämme, että otatte yhteyttä joko puheenjohtajaan ja sihteeriin. Useina päivinä vieraat voivat osallistua kaupungin järjestämiin tapahtumiin virallisen valtuuskunnan mukana. Lisäksi osastomme järjestää yhteistä ohjelmaa.

 

 

Üdvözlettel

 

Viljo Vänskä                                                 Paula Komulainen

puheenjohtaja, puh. 040 588 3090           sihteeri, puh. 050 304 1129

viljo.vanska@oulu.fi                                   paula.komulainen@tahkokangas.fi