Jäsenkirje 1 / 2013  

24.1.2013

 

TERVETULOA JOUKKOOMME, HAUKIPUTAAN UNKARIN-YSTÄVÄT!

 

Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi Oulun Suomi-Unkari Seuraan teidät haukiputaalaiset, jotka olette liittyneet yhdistykseemme vuoden 2013 alusta Haukiputaan yhdistyksen lopetettua toimintansa viime vuoden lopussa. Olemme iloisia, että olette päättäneet jatkaa mielenkiintoista ja antoisaa ystävyysseuratoimintaa yhdessä meidän kanssamme. Saamme myötänne lisää sävyjä ja elinvoimaisuutta toimintaamme. Koska Oulun kaupunki on solmimassa ystävyyskaupunkisuhteen entisen Haukiputaan ystävyyskaupungin Szigetszentmiklósin kanssa ja Siófok pysyy jatkossakin ystävyyskaupunkina, Oululla on pian kaksi ystävyyskaupunkia Unkarissa. Kaupungin linjausten myötä ystävyysseuramme toiminta laajenee luontevalla tavalla.

 

Jäsenkirjeiden ja muiden tiedotteiden lähettämiseksi sähköisessä muodossa, pyydämme teitä uusia jäseniä lähettämään meille sähköpostiosoitteenne kirjeen alaosassa näkyviin osoitteisiin. Samaa pyydämme myös niiltä entisiltä jäseniltämme, jotka eivät sitä vielä tehneet.

 

ÁRVÁCKA MAJOR KERTOO UNKARIN AJANKOHTAISISTA KUULUMISISTA KE 6.2.

 

Budapestiläinen toimittaja Árvácka Major kirjoittaa säännöllisesti mielenkiintoisia juttuja Suomi-Unkari –lehteen. Nyt meillä on mahdollisuus tavata hänet Oulussa, kun hän tulee kertomaan

ke 6.2.2013 klo 18.15 Villa Victorissa (Kirkkokatu 54) pidettävään tilaisuuteemme aiheesta

Mihin suuntaan, Unkari. Tilaisuudessa on kahvi- ja teetarjoilu. Tervetuloa!

 

KUTSU VUOSIKOKOUKSEEN

 

Suomi - Unkari Seuran Oulun osasto ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään keskiviikkona 27. helmikuuta 2013 klo 18.00 Oulun ympäristötalossa (Solistinkatu 2). Sisäänkäynti on pääovesta. Tervetuloa!

 

UNKARIN KANSALLISPÄIVÄN JUHLA 15.3. KLO 18.00

 

Merkitkää kalenteriin varaus perjantai-illaksi15.3. Pidämme silloin juhlan ravintola Perlassa Unkarin kansallispäivän kunniaksi. Saamme vieraita Kemin ja Tornion yhdistyksistä. Juhlassa esiintyy lauluyhtye Aikamerkki. Tietysti syömme unkarilaisittain. Kerromme lisää ohjelmasta seuraavassa tiedotteessa helmikuussa.    

 

LEHÁRIN OPERETTI ILOINEN LESKI VAASASSA

 

Paavolan Pakanat järjestää teatteriretken Vaasaan 21.-22.2.2013 (to-pe). Siellä esitetään Kaupunginteatterissa Franz Lehárin Iloinen Leski. Päärooleissa ovat Mari Palo ja Olli Tuovinen. Jos kiinnostaa, lisää tietoa löytyy osoitteesta http://www.paavolanpakanat.net/ajankohtaista/

 

Unkari-terveisin

 

Viljo Vänskä                   Saara Veteläinen

puheenjohtaja, puh. 040 588 3090       sihteeri, puh. 050 490 2204

viljo.vanska@oulu.fi               saara.vetelainen@kolumbus.fi